Nu startar vi höstterminen

Det börjar nu att dra ihop sig för en ny termin. Tisdagen den 30:e augusti är det dags igen. För er som redan har tränat så är det är dags att leta upp karatedräkten, kolla om den passar. Min hade krympt kring midjan!? Hade du oturen att du glömde det efter sista träningen, då behöver du nog tvätta dräkten. Har du vuxit ur din GI så är det ingen fara. Vi har de flesta storlekarna på hyllan i klubben. En ny dräkt kostar inte så mycket. Klicka här för att se priserna.

Är du ny och vill börja träna, anmäl dig här! Vi har under de senaste åren haft många som vill träna hos oss och behöver hålla oss till turordning om det blir för många. Ung som gammal, kom och prova på.

Tisdagen den 30 augusti 2022 så startar terminen med barnträningen(8-10år) först ut. Det kommer att finnas flera tränare på plats. Kom gärna 20 minuter före utsatt tid! Barnträningen startar 17:10, men då det  brukar vara många nya, så uppskattar vi om ni är lite tidiga. Alla barn som är födda 2014 eller tidigare är välkomna att prova på.

18:20 så startar nybörjarträningen(12 år och uppåt). Var inte rädd för att komma och prova på. Ta med dig träningsbyxor och en T-shirt och kom och testa. Karate är en allsidig träningsform för hela kroppen och man tränar för sin egen skull.

Hjärtligt Välkomna!

Posted in Nyheter.