Tränare

trainer_221_430pxl

Chefsinstruktör Paul-Andre Safko
5:e dan

Sensei André med Sei vapen. En mycket avancerad form av karateutövande som bara behärskas av ett fåtal utövare. André som behärskar detta till fulländning har också tävlat i denna formen av karate.

André har en extremt djup kompetens om Karate – inte bara som fysisk idrott utan även som en spirituell vägledning. André kan på ett högt pedagogiskt vis vägleda Karatekas att hitta den röda tråden i tekniker, och ta fram det allra mesta ur alla på träningen.

André har tränat Karate i över 40 år, och ser det mer som en livsstil än en idrott.

trainer_207x430pxl

Sensei Christian Boucherie
2:a dan

Christian har varit med i klubben i snart 39 år och är en av klubbens mest kompetenta tränare. Vill du bli hård och vig på samma gång så rekommenderas Christians pass.
På bilden ser du Christian i Hidari hanmi gamae (Fighting position med öppen hand)

trainer_207_430pxl

Sensei Sören Larsson
1:a dan

Sören är en tung och tuff tränare som får de allra flesta att höja sig både ett och två snäpp under träningspassen.
På bilden ser du Sören utföra en Mawashigeri (rund spark)

trainer_276_430pxl

Sensei Richard Arvidsson
1:a dan

Richard är en snabb och välutvecklad karateledare med en extrem explosivitet och dynamik.
Richards specialitet är Ushiro Mawashigeri Jodan (snurrspark bakåt i huvudhöjd, se bilden) med attack mot motståndarens huvud. Rätt utförd är den en av Karatens mest spektakulära attacker.

trainer_253_430pxl

Sensei Harry Yli-Luopa
1:a dan

Harry har ett metodiskt och mjukt sätt att lära ut karatens hemligheter. Var uppmärksam och följ med så kommer du utvecklas mycket med Harry.

trainer_784_430pxl

Sensei Erik Andersson
1:a dan

Erik är en av våra smidigaste tränare. Det är få tekniker han inte klarar av att utföra. Eriks träningspass genomsyras av pulshöjande tekniker och kryddas gärna med lite extra styrka i slutet av varje pass.

Sensei Andreas Safko
1:a dan

Andreas är en tränare med högsta fokus på det tekniska, och framförallt på detaljerna. Han har ett pedagogiskt sätt att lära ut och från Andreas kan man lära sig allt från nybörjartekniker till de mest avancerade inom Karate.

trainer_235_430pxl

Tränare Anders Strömbom
3:e kyu

Anders började träna karate för snart 30 år sedan ,och har för några år sedan kommit tillbaka efter en tids uppehåll. Anders är en av våra trognaste tränande tränare och han besitter en stor mängd kunskap om Karate.

trainer_266_430

Tränare Michael Malmström
3:e kyu

Michael är en av våra mest aktiva tävlingstränare och driver klubben framåt i tävlingsverksamheten med glädje och framgång. Häng med på Michaels träningar så blir du garanterat svettig och nöjd.

trainer_192_430pxl

Tränare Per Andersson
4:e kyu

Per är klubbens profet och tränade osteopat som hjälper till och assisterar på passen. Det Per inte kan om fysiologi är inte värt att veta. Vill du ha hjälp med skador och träningsproblem så vänd dig med fördel till honom.
På bilden ser man Per blockera Jodanuke i Zenkutsu dachi ställning.

trainer_332_430

Tränare Magnus Damgren
4:e kyu

Magnus började träna på hösten 2011 och blev direkt väldigt intresserad av Karate. Med barnasinnet i behåll, leder han många av barnpassen med Karate och lek på ett roligt och underhållande sätt.