Vintergradering i Borås Karateklubb

Vinterns gradering närmar sig. Det är nu mitt i november och vi närmar oss jul med allt vad detta innebär med er rasande fart.
Nu i december är det dags att visa vad man lärt sig och ta sina nya grader. Vi kommer börja med att gradera våra barn som går i Karatekul eller barngruppen, torsdagen den 14 december. Alla barn som vill och kan gradera sig upp till och med gult bälte(7 kyu), är välkomna på torsdagen den 14 december. Vi startar graderingen 17:00, så var på plats i god tid!
De som går i Nybörjargrupp och fortsättningsgrupp, samt de barn som vill gradera sig till orange eller högre, är välkomna att gradera sig på lördagen den 16 december.

De som ska grader till vitt och gult är välkomna på förmiddagen 10:00 – 11:30Orange till brunt graderar på eftermiddagen 13:00 – 15:00.

Under de kommande träningarna fram till gradering så vill vi att de som ska gradera sig eller föräldrarna till de barn som vill gradera sig, kommer och fyller i en graderingsblankett. Prata med tränaren innan eller efter passet så får ni hjälp.
Det kan ju tyvärr vara så att man missar graderingen, för att man har annat för sig under denna dagen. Det går då utmärkt att gradera sig på Sensei Shingo Ohgamis vinterläger, 1-3 december, i Herrljunga. Mer information om det läger här.

Posted in Nyheter.