Tack för ert deltagande på vårlägret

Nu har vi återigen landat hemma i soffan och vardagen med jobb och skola, men visst har ni härliga minen kvar från helgen.
För det första vill vi passa på och tacka för er medverkan på vårt vårläger. Innan det började fanns det en uppriktig oro att det skulle bli för kallt och oväder, med inställt läger som följd. Istället fick vi en fantastisk helg, med morgonsol och mycket träning. Trots all träning så i helgen, så hade ungdomarna energi över för att hitta på roligheter med varandra.

Vi är så glada över den stora uppslutning vi fick nu i vår. Det är ju faktiskt ni som deltar, som gör lägret. Utan ert deltagande vore det ingenting.

Till sist hoppas vi att ni hade så trevligt och så kul att ni kommer igen till hösten, 6-8 oktober. Passa på att anmäla er redan idag genom att klicka på länken nedan. Glöm nu inte att ta med er en extra person till lägret, så vi blir lite fler och förhoppningsvis har ännu lite trevligare.
https://www.boraskarateklubb.se/evenemang/borgstena-hostlager-2023/

Posted in Nyheter and tagged .