Tränare

trainer_221_430pxl

Chefsinstruktör Paul-Andre Safko
5:e Dan JKF Wado-kai

Sensei André med Sei vapen. En mycket avancerad form av karateutövande som bara behärskas av ett fåtal utövare. André som behärskar detta till fulländning har också tävlat i denna formen av karate.

André har en extremt djup kompetens om Karate – inte bara som fysisk idrott utan även som en spirituell vägledning. André kan på ett högt pedagogiskt vis vägleda Karatekas att hitta den röda tråden i tekniker, och ta fram det allra mesta ur alla på träningen.

André har tränat Karate i över 50 år, och ser det mer som en livsstil än en idrott.

IMG_3170

Sensei Andreas Safko
3:e Dan JKF Wado-kai

Andreas är en tränare med sitt högsta fokus på det tekniska och framförallt på detaljerna. Han har ett pedagogiskt sätt att lära ut och från Andreas kan man lära sig allt från nybörjartekniker till de mest avancerade inom Karate.

trainer_207_430pxl

Sensei Sören Larsson
1:a Dan JKF Wado-kai

Sören är en tung och tuff tränare som får de allra flesta att höja sig både ett och två snäpp under träningspassen.
På bilden ser du Sören utföra en Mawashigeri (rundspark)

trainer_276_430pxl

Sensei Richard Arvidsson
1:a Dan JKF Wado-kai

Richard är en snabb och välutvecklad karateledare med en extrem explosivitet och dynamik.
Richards specialitet är Ushiro Mawashigeri Jodan (snurrspark bakåt i huvudhöjd, se bilden) med attack mot motståndarens huvud. Rätt utförd är den en av Karatens mest spektakulära attacker.

trainer_253_430pxl

Sensei Harry Yli-Luopa
1:a Dan JKF Wado-kai

Harry har ett metodiskt och mjukt sätt att lära ut karatens hemligheter. Var uppmärksam och följ med så kommer du utvecklas mycket med Harry.

trainer_784_430pxl

Sensei Erik Andersson
1:a Dan JKF Wado-kai

Erik är en av våra smidigaste tränare. Det är få tekniker han inte klarar av att utföra. Eriks träningspass genomsyras av pulshöjande tekniker och kryddas gärna med lite extra styrka i slutet av varje pass.

trainer_235_430pxl

Sensei Anders Strömbom
2:a Dan JKF Wado-kai

Anders började träna karate för snart 30 år sedan, och har för några år sedan kommit tillbaka efter en tids uppehåll. Anders är en av våra trognaste tränande tränare och han besitter en stor mängd kunskap om Karate.

trainer_266_430

Tränare Michael Malmström
3:e kyu

Michael är en av våra mest aktiva tävlingstränare och driver klubben framåt i tävlingsverksamheten med glädje och framgång. Häng med på Michaels träningar så blir du garanterat svettig och nöjd.

trainer_332_430

Tränare Magnus Damgren
3:e kyu

Magnus började träna på hösten 2011 och blev direkt väldigt intresserad av Karate. Med barnasinnet i behåll, leder han många av barnpassen med Karate och lek på ett roligt och underhållande sätt.

Tränare Daniel Wennergren
2:a Dan JKF Wado-kai

Daniel tränade i klubben under 90-talet och kom tillbaka 2015 efter bott utomlands under många år. Han är ansvarig för nybörjarpassen så har ni frågor om det eller klubben i övrigt så kan ni kontaka honom.

Tränare Katrin Lindberg
2:a Dan JKF Wado-kai

Katrin har tränat Karate under många år. Ni ser henne oftast på Torsdagar som tränare för nybörjare.