Onlineträning

Vi har provat på att sända lite onlineträningar nu under tiden dojon varit nedstängd under pandemin. Det är mycket att lära hur man skall lösa det tekniskt men även att instruera utan att kunna se eleverna framför sig i dojon.

Vi har därför skapat en kalenderfunktion här på hemsidan så att man kan se vilka dagar det blir träning och var den blir. Längst upp på sidan i huvudmenyerna kommer ni kunna se under ” > KALENDER <” när det blir träningar och en länk för att deltaga. Nu i början kan länkar och teknisk lösning eventuellt förändras så kolla tillbaka varje tisdag och torsdag för att se det senaste.

Så var med och träna hemifrån tillsammans med oss andra – och kompletera gärna med lite egenträning mellan sändningarna (stretchning, fysiska övningar etc).

Vi ses!

Posted in Nyheter.