Dags för vårens gradering

Det är med stormsteg som slutet på våren och början på sommaren kommer. Om bara några veckor så är det redan dags för gradering. Gradering inom traditionell karate är en ceremoni, där de graderade ska visa upp vad de har lärt sig. De som är i lokalen är då där för att se på de som graderar. Vi är tysta för att inte störa och sitter ordentligt för att visa vår respekt för de som graderar.

De barn som tränar i Barngrupperna är välkomna att gradera på tisdagen den 21:a maj. Vi graderar upp till gult bälte. De som ska till halvorange och högre är välkomna på lördagen istället. Snälla, kom i god tid! Graderingen startar kl. 17:15 och det är viktigt att alla är där i god tid. Vi behöver fylla i graderingspapper och betala för graderingen. Avgiften för att gradera sig hittar ni på denna sida.

De som tränar i Nybörjar- & Fortsättningsgrupp är välkomna att gradera på lördagen den 25:e maj.
Kom i god tid!  Ni ska vara omklädd, ha fyllt graderingspapper, genomfört alla betalningar, och byggt upp en lagom nervositet. Kl. 10:00 startar graderingen med gemensam uppvärmning. Vi räknar med att graderingen tar ca. 1½ timma.

Hjärtligt välkomna allihopa!

Posted in Nyheter.