Vårens graderingstider.

Sommaren verkar redan vara här med fantastisk värme.
som ni vet så har vi gjort lite ändring på tider i maj. Det är Borås kommun som inte har öppet hallen på lördagar för vanlig träning, så i maj gäller endast tisdagar, torsdagar & fredagar fram till och med sista maj.

Den 29 maj är det dags för graderingen för våra barngrupper. Vi har då tänkt att alla som går i Karatekul eller Barngruppen är välkomna att visa upp vad de har lärt sig. Vi startar då graderingen vid 17:00 i hopp om att vara klara vid 18:20, till nästa träning. Därefter går vi ner till entrén i boråshallen och tar en liten fika.

Lördagen den 26 maj så är det gradering för de som går i nybörjarkurs och fortsättningskurs. De som ska grader till vitt och gult är välkomna på förmiddagen 10:00 – 11:30. Orange till brunt graderar på eftermiddagen 13:00 – 15:00.

Under de kommande träningarna så vill vi att de som ska gradera sig eller föräldrarna till de barn som ska gradera sig, kommer och fyller i en graderingsblankett. Prata med tränaren innan eller efter passet så får ni hjälp.
Det kan ju tyvärr vara så att man missar graderingen, för att man har annat för sig under denna dagen, eller om man är sjuk. Det går då utmärkt att gradera sig på Sensei Shingo Ohgamis sommarläger i Herrljunga. Mer information om det läger här.

Posted in Nyheter.