Karateläger den 16:e mars

Det var väldigt vacker och gnistrande fin vintersöndag. Grymt kallt, men väldigt vacker. Kylan ser ut att hålla i sig, men vi får väl se till att sparka ut den i år igen med vårt Vårläger.

Det är väldigt roligt att se att fler och fler bokar in sig på vårt Vårläger och vi har ett begränsat antal platser. Missa nu inte att anmäla er så tidigt som möjligt. Efter den 2:a mars så gäller inte längre de rabatterade priserna. Klicka här för mera information.

Känner ni er tveksamma? Gör inte det. Detta är ett väldigt bra tillfälle att träna under 3 dagar, träffa andra Karatekas från andra klubbar och ha roligt. Prata med någon som varit på tidigare läger. De tycker alla att det är väldigt inspirerande. Under lördagskvällen, 30 minuter efter träningen, så finns det möjlighet att gradera sig. Var ska man gradera sig om inte på ett träningsläger!

Vi har även sett till att det återigen kommer att finnas både badtunna och Bastu på plats, så ta med er extra handduk och badkläder!

Klicka här för att läsa om träningstider och för att anmäla er.

Posted in Nyheter.