Dags för graderingar i maj.

Våren har hamnat på kant och vintern vill inte släppa taget, men snart är maj här.
Nu i maj så blir det ändring på tider. Vi har tyvärr inte längre tillgång till hallen på lördagar. Från och med första maj gäller endast tisdagar, torsdagar & fredagar. Vi tränar hela maj ut även om graderingen är lagd lite tidigare.

Den 16 maj är det dags för graderingen för våra barn. Vi har då tänkt att alla som går i Karatekul eller Barngruppen är välkomna att visa upp vad de har lärt sig. Vi startar graderingen vid 17:00 i hopp om att vara klara vid 18:20, till nästa träning. Därefter går vi ner till entrén i boråshallen och tar en liten fika.

Lördagen den 20 maj så är det gradering för de som går i nybörjarkurs och fortsättningskurs. De som ska grader till vitt och gult är välkomna på förmiddagen 10:00 – 11:30. Orange till brunt graderar på eftermiddagen 13:00 – 15:00.

Under de kommande träningarna så vill vi att de som ska gradera sig eller föräldrarna till de barn som ska gradera sig, kommer och fyller i en graderingsblankett. Prata med tränaren innan eller efter passet så får ni hjälp.
Det kan ju tyvärr vara så att man missar graderingen, för att man har annat för sig under denna dagen. Det går då utmärkt att gradera sig på Sensei Shingo Ohgamis sommarläger i Herrljunga. Mer information om det läger här.

Posted in Nyheter.