Ett lyckat läger

I helgen så arrangerade vi vårt tredje träningsläger i Borgstena Allhall. Med 72 st anmälda och över 85 personer på plats, så blev det en väldigt trevlig stämning och ett mycket lyckat läger. Under fredagen och lördagen så var även många barn på plats.

Ett trevligt inslag ibland alla träningspass var att även föräldrar hoppade in och var med på en timmes Tai chi pass på lördagsmorgonen. Vi är väldigt glada över att föräldrarna visar så stort intresse över vad deras barn gör och att så många kommer och är med vid sidan om träningen.

Lördagens träning avslutas med kyu-gradering. Att gradera sig på läger är lite mer spännande än hemma i dojo. På lägret finns det en stor läktare, där många karatekas och föräldrar till de graderade står och titta. Vi passar på att gratulera de nio som ställde upp till en mycket lyckad gradering. Grattis till era nya grader.

Som det ser ut just nu så planerar vi ett nytt läger till hösten. Håll utkik efter ett nytt datum.

Posted in Nyheter.