Träningsläger mars 2016

Sugen på lite mera intensiv träning?
Den 4-6 mars kommer Borås Karateklubb att anordna ett träningsläger för de som är unga i kropp eller sinnet. Vi gillar liv och rörelse så ju fler desto bättre. Alla är hjärtligt välkomna att vara med.

camp_2016-1

Vi börjar träningen på fredag kväll och tränar fram till söndag middag. Självklart tar vi lite paus för grillning, middag och sömn. Det blir ett träningspass på fredagen, två på lördagen och slutligen ett på söndagen. Tanken med detta läger är att vi alla skall samlas, ha rolig, träna och skratta gott under en helg. Alla som vill är välkomna och är det så att föräldrar till barn vill vara med så går även det bra.

Vi har förlagt träningslägret till Borgstena Allhall. Det är lagom långt bort från Borås och här har vi hela hallen för oss själva .Vi kommer att dela upp oss i grupper efter bältesnivå för att träningen ska bli så givande som möjligt. Allhallen i Borgstena har en separat upphöjd läktare, vilket gör att föräldrar och syskon kan vara närvarande under lägret utan att störa själva träningen.

Läger_allhallen1

Pris: 600 kr/person.

I detta ingår träning i grupper indelade i bältesnivå, alla måltider och övernattning i träningslokalen, samt andra eventuella roligheter som hittas på.
Betala gärna via Swish på nummer 123 511 0440 eller via Bankgiro 320-6356.

Ni behöver bara ta med er träningskläder, handduk, shampoo och ombyte. Något att sova på är också bra att ha. Luftmadrass och sovsäck duger fint.

Vill föräldrar vara med på grillning och sova över med barnen så går det bra till ett självkostnadspris för maten, ca. 300kr.

Träningstider & schema Klicka här!

Anmälan hittar du på denna länken här!

Posted in Nyheter.